Besök oss på Hem & Villa-mässan!

Just nu är det full fart här på kontoret. Om två veckor öppnar Hem & Villa-mässan här i Stockholm och vi är en av utställarna. Vi kommer att berätta mer om allt som händer både hos oss och på mässan här i bloggen de kommande veckorna, så fortsätt följa oss så missar ni inget.

Mässan äger rum på Stockholmsmässan i Älvsjö den 11-14 oktober, och den 12-14 oktober så går även Underbara Barn-mässan av stapeln i en av de andra hallarna. Kanske läge för en familjeutflykt?

Öppettiderna är:

Torsdag kl 11.00-18.00
Fredag kl 10.00-18.00
Lördag kl 10.00-18.00
Söndag kl 10.00-17.00

Dessutom firar mässan lite extra och bjuder på gratisfika den första timmen både torsdag och fredag, och på torsdag 11-18 och söndag 15-17 går man in två och betalar bara för en.

Dessutom kan du få rabatt på entreavgiften! Klicka på den här länken och ladda ner en rabattkupong. Den kan du skriva ut och ta med dig till mässan så får du 20 kr rabatt (ord avg 140 kr).

Jag hoppas att du har möjlighet att komma och besöka oss på mässan. Förutom en monter full med härliga produkter från våra formgivare och en stor mässa full av inspiration, så kommer vi ha både tävlingar och föreläsningar i vår monter. Dessutom kommer vi bjuda på en inspirerande friggebod, som jag vågar lova blir något extra!

Och som inte allt detta var nog! Kika in i bloggen imorgon igen – för det vankas tävling… :-) Här i bloggen kommer vi också att presentera de formgivare som kommer vara med på mässan och visa bilder från våra förberedelser. Om du klickar här får du se alla inlägg som handlar om mässan.

Så välkomna till Hem & Villa! Jag hoppas att vi träffas där!